quisom
... des de 1945
Qui som
Fidels als nostres arrels, des de 1945 continuem treballant amb els mateixos valors. La nostra selecció de productes per a la restauració, definits amb uns criteris de qualitat contrastats, els clients satisfets i la preocupació per oferir un servei excel·lent és el que ens motiva a seguir millorant. Som una empresa dinàmica. Per a l’equip de Fricañ cada dia és un repte: oferim novetats, proposem tendències i suggeriments gastronòmics al sector de la restauració.
per què nosaltres?
La nostra sel.lecció de productes per a la Restauració definits amb uns criteris de qualitat contrastats, la il.lusió de tenir un client satisfet i la preocupació per oferir un servei excel.lent és el que ens motiva a ser cada dia una mica millors.
Misió i Visió
Les persones que formem part de l’equip de treball de Fricañ fem de cada dia i de a cada visita un repte, la nostra proposta de valor és oferir sempre novetats i atractives propostes culinàries. Cada dia aprenem dels nostres clients, escoltant i responent a les seves necessitats. Invertim en diferents àmbits per aconseguir ser un proveïdor de referència pels nostres clients.
Des de 1945

Des de 1945

Fricañ | El Vendrell

Fricañ | El Vendrell