FORN
- Escalfeu el forn a 220 graus.
- Procureu que els xuixos estiguin ben arrebossats amb sucre gra.
- Col·loqueu els xuixos en una safata per forn.
- Introduir la safata al forn i deixar els xuixos dins uns 5 minuts, donar-los volta i volta, fins que trobem el punt de cruixent desitjat.
BARBACOA/BRASA
- Prepareu la brasa o barbacoa.
- Procureu que els xuixos estiguin ben arrebossats amb sucre gra.
- Col·loqueu els xuixos sobre la graella de la brasa, important no posarlos amb brases molt fortes, per evitar que es cremin o que es facin
massa de pressa.
- Cuineu els xuixos per cada costat per tal que quedin cruixents.
PAELLA/PLANXA
- Escalfeu la paella, millor antiadherent o planxa sense oli.
- Procureu que els xuixos estiguin ben arrebossats amb sucre gra.
- Donar voltes als xuixos fins a trobar el punt de cruixent desitjat.
PRESENTACIÓ
Pots acompanyar els xuixos amb gelat, fruita fresca tallada, amb nata muntada o amb una xocolata calenta desfeta que pots tirar per damunt dels xuixos. Els Pots maridar amb una garnatxa, ratafia, un vi ranci o una copa de cava ben fresc.
Hi ha moltes maneres de fer que els xuixos siguin encara millors i poder oferir una experiència gastronòmica més complerta.
Desitgem que en gaudiu tant amb la preparació com de la degustació dels vostres xuixos!!